fbpx

Praktijkcursus Versieren

Cursus Versieren: Maak kennis met de echte versiercoach!

Wil jij op een hands-on manier leren hoe je vrouwen kan versieren? Bij deze cursus combineren wij theorie en praktijk voor de beste resultaten.

Je maakt kennis met ons beproefde stap-voor-stap systeem waarin je zelfvertrouwen ontwikkelt, een positieve mindset krijgt en de juiste stappen leert om een vrouw aan te spreken.

Wat houdt de cursus in?

Tijdens het gratis intakegesprek inventariseren wij jouw wensen en worden persoonlijke doelen uitgestippeld. Vervolgens krijg je van ons een advies over de te volgen theorie sessies die wij aanbieden voordat wij samen de straat en het nachtleven in gaan om het in de praktijk waar te maken.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat wij de sessies over zelfvertrouwen, online dating en interpersonal skills aanbevelen om je goed voor te bereiden. Er vindt iedere maand een ontmoeting plaats in een van de grote Nederlandse steden waarin de theorie in de praktijk wordt toegepast. Tijdens deze dag gaan wij in de middag vrouwen aanspreken en jouw de beste technieken leren om dit op de beste manier toe te passen. Vervolgens ben je goed voorbereid om dezelfde avond tijdens het uitgaan je nieuwe skills uit te testen en te finetunen.

Prijzen en voorwaarden

Tot en met 01/08/2021 kunnen wij deze cursus aanbieden voor een speciale prijs van €800,- per persoon. Dit is inclusief de theoriesessies en een leerzame praktijkdag. Wij bieden flexibele betaalopties, tijdens het gratis intakegesprek kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Interesse? Boek dan via de onderstaande link een gratis intakegesprek.